Expeditie IK+ weekend experience

| Actueel

Ontdek waar jouw volgende mogelijkheden liggen

Op weg naar meer geluk en voldoening
Na jarenlang vechten tegen zichzelf besloot judoka Edith Bosch dat het genoeg was. Samen met life coach Martijn Smit ging ze aan het werk met als doel: zichzelf beter leren kennen en een gelukkiger mens worden. Ze kwam erachter dat er een veel leukere manier bestond om haar leven te leiden én te bereiken wat ze wilde. Over dit proces op weg naar meer geluk en voldoening schreef ze begin 2016 het boek ‘Expeditie Edith’.

Zelf aan de slag
Je hebt nu de kans om samen met Edith en Martijn in een kleine groep van maximaal 15 deelnemers zelf met dit proces van meer en meer ‘IK+’ zijn aan de slag te gaan. Ze nemen je mee in de achterliggende inzichten, ideeën en technieken en helpen je ze te vertalen naar jezelf en je eigen leven.

Aan het einde van het weekend
Na deze weekend Experience heb je meer inzicht gekregen in hoe je je leven tot nu toe hebt vormgegeven en waarom. Heb je helder wat je anders wilt en hoe je dat voor elkaar kunt gaan krijgen. En heb je hernieuwde energie om daarmee aan de slag te gaan en je volgende stappen ook daadwerkelijk te realiseren.

Aanpak & indeling
We starten vrijdag om 17.30. We wijzen je je kamer voor de komende dagen en maken verder kennis met elkaar tot aan het diner. Na het diner werken we aan een aantal opdrachten met elkaar. Zaterdag staan we vroeg op voor een work-out met daarna het ontbijt. De hele dag, onderbroken door lunch en diner, staat in het teken van opdrachten, oefeningen, energizers, coachmomenten, bezinmomenten en het verkennen van nieuw inzichten en ideeen. Ook zondag beginnen we op tijd met een work-out en het ontbijt en zetten we het programma, onderbroken door een lunch, voort tot rond 16.00.

Wanneer
Vrijdag 24 maart 2017 vanaf 17.30 tot & met zondag 26 maart tot 16.00.

Waar
Hoeve Zzamen
Roeleveenseweg 15
2716 RB Zoetermeer, ZH
Zie www.zzamen.nl

Kosten
695 euro. Inclusief BTW. Inbegrepen zijn het inhoudelijke materiaal, 2 overnachtingen, 2 x ontbijt, lunch en diner, onbeperkt koffie en thee.

Opgeven of meer informatie
Mail voor deelname of verdere vragen naar info@edithbosch.nl of martijn@hsacoaching.nl
Voor meer informatie over Edith zie www.edithbosch.nl
Voor meer informatie over Martijn en zijn bedrijf HSA coaching zie www.hsacoaching.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *