Presentaties

Edith Bosch als spreker betekent een gepassioneerd verhaal over dromen, sterker worden door tegenslagen, over moed tonen, keuzes maken over succesvol samenwerken, eigen verantwoordelijkheid nemen persoonlijk leiderschap ontwikkelen. ”Zoek je eigen grenzen op. Durf te falen en buig tegenslagen en onzekerheden om tot een drijvende kracht‚ÄĚ.

Presentaties
0 +

 Gratis webinar: Méér positieve invloed

 

Laat je inspireren en motiveren tijdens deze gratis lunch webinar van Edith Bosch. Edith neemt je mee in een stuk van haar verhaal en vertelt je hoe het haar is gelukt om échte veranderingen te maken om je doelen te bereiken. Ze neemt je kort mee in hoe jij dat ook zelf voor elkaar kan krijgen. 

 

Deze bedrijven gingen je voor

Contact opnemen met Edith

Telefoonnummer

072 - 888 30 87

Email

edith@aywe.nl

Edith is de meest succesvolle vrouwelijke judoka die Nederland kent. Met drie Olympische medailles, een Wereldtitel en verschillende Europese Titels. Na haar sportcarri√®re deed ze twee keer mee aan Expeditie Robinson waarvan ze het programma in 2015 won. in 2016 kwam haar boek Expeditie Edith uit. Sinds 2013 is Edith ondernemer, spreker, motivator en trainer. Samen met haar collega’s van Aywe is het haar missie om bij te dragen aan een ”brave new world”.