100% Verantwoordelijkheid

Dé enige manier om succesvol te zijn

Het lijkt zo makkelijk, we denken dat we het allemaal doen, maar als het uitdagend wordt dan zijn er maar weinigen die dat van zichzelf en anderen vragen: 100% verantwoordelijk zijn. Edith vertelt hoe je dat doet én nog veel belangrijker wat het jou en je omgeving oplevert als je dat doet.


Hoe jij het verschil maakt door iets anders te doen op dé momenten waar het er echt om gaat? Hoe je daarmee niet alleen jezelf, maar ook anderen een plezier doet? En wat de link is tussen 100% verantwoordelijkheid nemen en alles wat er speelt in de wereld? Edith geeft antwoord op motiverende, aanstekelijke, eerlijke en confronterende wijze. Ze neemt je mee in een andere manier van kijken, denken, voelen en doen.


Dit is wat mensen meenemen:

  1. Inzien dat je veel meer invloed hebt dan je denkt
  2. Inzicht in hoe jij je je lef aanspreekt om echt een verandering te kunnen maken
  3. Inzicht in hoe jij 100% verantwoordelijkheid kan nemen
  4. Inzicht in hoe jij je eigen welzijn en succes saboteert
  5. Inzicht in dat jouw groei ook bijdraagt aan een “brave new world”

Hoe zorg jij ervoor dat je in staat bent om je gedrag echt duurzaam te veranderen? Hoe kan je elkaar helpen dit op een leuke manier samen te doen? Hoe kan je daar meteen mee aan de slag gaan? 

 

 

 

 

Edith geeft antwoord op waarom mentale kracht niet zonder emotionele kracht kan. Wat emotionele kracht is en hoe je het kan gebruiken om van een uitdaging iets positiefs te maken.

 

 

In de presentatie over leiderschap neemt Edith je mee in haar visie op leiderschap. Ze heeft tal van mooie verhalen en anekdotes die gaan over leiderschap pur sang: onverschrokken zijn, autonoom, authentiek en keuzes maken. Ze laat zien dat in het hier en nu kunnen denken en handelen van toegevoegde waarde is voor een leider. 

Deze bedrijven gingen je voor

Contact opnemen met Edith

Email

info@edithbosch.nl

Edith is de meest succesvolle vrouwelijke judoka die Nederland kent. Met drie Olympische medailles, een Wereldtitel en verschillende Europese Titels. Na haar sportcarrière deed ze twee keer mee aan Expeditie Robinson waarvan ze het programma in 2013 won. in 2016 kwam haar boek Expeditie Edith uit. Sinds 2013 is Edith ondernemer, spreker, motivator en trainer. 

Aanvraag presentatie(s)

Edith neemt binnen 24 uur contact met je op!