Mentale Kracht

WAAROM MENTALE KRACHT NIET ZONDER EMOTIONELE KRACHT KAN OM ALLE UITDAGINGEN AAN TE GAAN

We krijgen er vroeg of laat allemaal een keer mee te maken, tegenslag? Hoe ga jij met tegenslagen om? Hoe kijk jij naar jezelf en datgene wat je meemaakt? Hoe zorg jij dat je iets goeds doet met de uitdaging die voor je ligt?


Tegenslagen zijn vaak niet leuk én toch zit er in iedere tegenslag een kans om te groeien als we weten hoe. Mentaal emotionele flexibiliteit is een belangrijk onderdeel om met tegenslagen om te gaan. Vaak denken we nog dat daar mentale kracht voor nodig is en denken dan minder aan emoties die daar bij komen kijken. Met denken komen we een heel eind maar om de cirkel rond te maken is het van belang om emotionele kracht aan toe te voegen.


Edith geeft antwoord op waarom mentale kracht niet zonder emotionele kracht kan. Wat emotionele kracht is en hoe je het kan gebruiken om van een uitdaging iets positiefs te maken.


Dit is wat mensen meenemen:

· Inzien dat mentale kracht onlosmakelijk verbonden is met emotionele kracht

· Inzicht in hoe jij mentaal en emotioneel krachtiger kan worden

· Inzicht in hoe je een uitdagende situatie als kans voor groei kan gebruiken

· Inzicht in de 5 stappen die je kan nemen om met uitdagingen te werken


Als een voormalig topsporter en winnares van Expeditie Robinson weet Edith als geen ander hoe mentale emotionele kracht van doorslaggevende waarde kan zijn als je je doelen wilt bereiken.

Hoe maak jij het verschil door iets ander te doen op dé momenten waar het echt om gaat? Edith neemt je mee in een andere manier van kijken, denken, voelen en doen. op een motiverende, aanstekelijke en eerlijke wijze.

In de presentatie over leiderschap neemt Edith je mee in haar visie op leiderschap. Ze heeft tal van mooie verhalen en anekdotes die gaan over leiderschap pur sang: onverschrokken zijn, autonoom, authentiek en keuzes maken. Ze laat zien dat in het hier en nu kunnen denken en handelen van toegevoegde waarde is voor een leider. 

Hoe zorg jij ervoor dat je in staat bent om je gedrag echt duurzaam te veranderen? Hoe kan je elkaar helpen dit op een leuke manier samen te doen? Hoe kan je daar meteen mee aan de slag gaan? 

Deze bedrijven gingen je voor

Contact opnemen met Edith

Telefoonnummer

072 - 888 30 87

Email

edith@aywe.nl

Edith is de meest succesvolle vrouwelijke judoka die Nederland kent. Met drie Olympische medailles, een Wereldtitel en verschillende Europese Titels. Na haar sportcarrière deed ze twee keer mee aan Expeditie Robinson waarvan ze het programma in 2013 won. in 2016 kwam haar boek Expeditie Edith uit. Sinds 2013 is Edith ondernemer, spreker, motivator en trainer.  

Aanvraag presentatie(s)

Edith neemt binnen 24 uur contact met je op!