Gedragsverandering

WAAROM JE ALTIJD LEF NODIG HEBT

Wat is er in de afgelopen jaren veranderd in je werk? Hoe ben jij daarmee om gegaan?


Verandering is er altijd en dat hoeft geen probleem te zijn. Totdat de verandering ook echt iets anders van ons vraagt en dan specifiek een verandering van gedrag. We willen allemaal ontwikkelen, groeien en succesvol zijn en toch gaat dat niet zo makkelijk omdat we eigenlijk niet goed weten hoe. Hoe zorg jij ervoor dat je in staat bent om je gedrag echt duurzaam te veranderen? Hoe kan je elkaar helpen dit op een leuke manier samen te doen? Hoe kan je daar meteen mee aan de slag gaan?


Edith Bosch geeft als spreker antwoord op de vraag hoe je je gedrag kan veranderen en dat dit veel makkelijker is dan de meeste mensen denken. Hoe je je lef aan kan spreken om dit te kunnen doen. Zij biedt praktische tools waar je meteen mee aan de slag kan gaan na de presentatie.


Dit is wat mensen meenemen:

1. Inzicht in dat gedragsverandering makkelijker is dan wij denken

2. Inzicht in hoe jij je gedrag echt kunt veranderen

3. Inzicht in hoe jij je lef aanspreekt om gedrag te veranderen

4. Inzicht in hoe je daar meteen mee aan de slag kan

5. Inzicht in hoe je dat samen leuker kan maken

Hoe maak jij het verschil door iets ander te doen op dé momenten waar het echt om gaat? Edith neemt je mee in een andere manier van kijken, denken, voelen en doen. op een motiverende, aanstekelijke en eerlijke wijze.

 

In de presentatie over leiderschap neemt Edith je mee in haar visie op leiderschap. Ze heeft tal van mooie verhalen en anekdotes die gaan over leiderschap pur sang: onverschrokken zijn, autonoom, authentiek en keuzes maken. Ze laat zien dat in het hier en nu kunnen denken en handelen van toegevoegde waarde is voor een leider. 

Edith geeft antwoord op waarom mentale kracht niet zonder emotionele kracht kan. Wat emotionele kracht is en hoe je het kan gebruiken om van een uitdaging iets positiefs te maken.

 

 

Deze bedrijven gingen je voor

Contact opnemen met Edith

Email

info@edithbosch.nl

Edith is de meest succesvolle vrouwelijke judoka die Nederland kent. Met drie Olympische medailles, een Wereldtitel en verschillende Europese Titels. Na haar sportcarrière deed ze twee keer mee aan Expeditie Robinson waarvan ze het programma in 2013 won. in 2016 kwam haar boek Expeditie Edith uit. Sinds 2013 is Edith ondernemer, spreker, motivator en trainer. 

Aanvraag presentatie(s)

Edith neemt binnen 24 uur contact met je op!