Leiderschap

HET VERSCHIL MAKEN: De 7 essentiële stappen

Wat maakt een goede leider? Wat is bepalend in een situatie die om leiderschap vraagt? En wat doe je als leider in een crisis, waarbij alle ogen op jou zijn gericht? Simpelweg een leiderschapsstijl aannemen is niet voldoende om een echte leider te zijn. In het hier en nu zijn en vanuit daar kunnen handelen wel. Echt leiderschap vraagt om zelfkennis en aanwezigheid.

 

In de presentatie over leiderschap neemt Edith je mee in haar visie op leiderschap. Ze heeft tal van mooie verhalen en anekdotes die gaan over leiderschap pur sang: onverschrokken zijn, autonoom, authentiek en keuzes maken. Ze neemt je mee in hoe je in 7 stappen je leiderschap kan ontwikkelen.

 

 

Dit is wat mensen meenemen
• Inzien wat de waarde van leiderschap in het hier & nu is
• Inzicht in hoe je meer‘in het moment’ kan zijn als leider
• Inzicht in hoe je anders kan kijken naar jezelf als leider en wat je meemaakt
• Inzien waar jouw potentie ligt op het gebied van leiderschap
• De 7 essentiële stappen voor de ontwikkeling van leiderschap

Hoe maak jij het verschil door iets ander te doen op dé momenten waar het echt om gaat? Edith neemt je mee in een andere manier van kijken, denken, voelen en doen. op een motiverende, aanstekelijke en eerlijke wijze.

Edith geeft antwoord op waarom mentale kracht niet zonder emotionele kracht kan. Wat emotionele kracht is en hoe je het kan gebruiken om van een uitdaging iets positiefs te maken.

Hoe zorg jij ervoor dat je in staat bent om je gedrag echt duurzaam te veranderen? Hoe kan je elkaar helpen dit op een leuke manier samen te doen? Hoe kan je daar meteen mee aan de slag gaan? 

Deze bedrijven gingen je voor

Contact opnemen met Edith

Email

info@edithbosch.nl

Edith is de meest succesvolle vrouwelijke judoka die Nederland kent. Met drie Olympische medailles, een Wereldtitel en verschillende Europese Titels. Na haar sportcarrière deed ze twee keer mee aan Expeditie Robinson waarvan ze het programma in 2013 won. in 2016 kwam haar boek Expeditie Edith uit. Sinds 2013 is Edith ondernemer, spreker, motivator en trainer. 

Aanvraag presentatie(s)

Edith neemt binnen 24 uur contact met je op!